Image

repair with passion

Carrosserie herstellingen

Een kras of een deuk. Een ongeval gehad. We kennen het gevoel, maar gelukkig ook de oplossing! Bij Carrosserie Dierckx in Dessel garanderen we een professionele en efficiënte service voor auto’s en bestelwagens van alle merken. Dankzij de gouden combinatie van 30 jaar ervaring en passie ziet jouw voertuig er weer als nieuw uit bij het verlaten van onze werkplaats.

Image
Image

Vlotte service

Meer dan 30 jaar passie met vlotte service

Alle merken

Eén oplossing voor alle merken en type voertuigen

Transparantie

Transparante communicatie en duidelijke afspraken

Technieken

Zowel moderne als klassieke technieken

Toptechnologie

Moderne werkplaats met toptechnologie
Image
Bart heeft meer dan 30 jaar ervaring. Hij weet als geen ander wat te doen met je herstellingen.

#OURJOB

Plaatwerk

  • Je chassis vervormd door een ongeval? Op onze Celette richtbank zetten we alles terug volgens de vorm en afmetingen van de constructeur.
  • Deuken halen we probleemloos op met behulp van uitgebreide gereedschappen, moderne hulpmiddelen en jarenlange ervaring.

#SMARTER

SMART REPAIR

Deuken, krassen, steenslag, hagel of andere kleine schade? Dankzij ons modern laksysteem zijn deze onvolmaaktheden snel verdwenen.

#PAINT

VERFLABO

In ons modern verflabo meten we de kleur van je voertuig uit met een cromavision spectrometer en mengen we de water gedragen Cromax Pro lakken tot de juiste tint.

#REPAIR

RUITEN EN KOPLAMPEN

Een sterretje in je voorruit of is ze volledig gebarsten? Carrosserie Dierckx biedt voor elk merk en elke verzekering de juiste oplossing.

#RIDE

VELGEN

Zijn je mooie velgen geschaafd of gedeukt door een stoeprand of wil je ze in een andere kleur? Carrosserie herstelt ze en laat ze opnieuw blinken.

#INTHEDETAILS

DETAILING

Bescherm je auto tegen zure regen, luchtverontreiniging en dagelijks vuil. Met Ceramic Guard zetten we lakverzegeling op het koetswerk die extra diepteglans geeft en makkelijk poetst

#INDUSTRIAL

INDUSTRIE

Bij Carrosserie Dierckx kan je terecht voor het spuiten van MDF, kunststof, ferro en non-ferro materialen. Nauwkeurig dankzij 30 jaar ervaring.

#INSURANCE

VERZEKERINGS-DOSSIERS VERWERKEN

Eigen schade aan je wagen, door derden of door een ongeval? Carrosserie Dierckx regelt je dossier snel en efficiënt met de verzekering.

#MORE

En nog veel meer...

Niet gevonden wat je zocht? Bel ons vrijblijvend, maak een afspraak of kom langs. Wij luisteren graag naar jouw verhaal en bieden een oplossing.
2021-carrosserie-dierckx-pixel-partners-800x450-2.jpg

Neem een kijkje

Achter de schermen

#LOOKWHATWEDO

Bekijk onze projecten

" Carrosserie Dierckx, waar jouw project weer tot leven komt!"

Carrossserie Dierckx BV

Facebook
Instagram
Youtube
BE 0555 911 552

OPENINGSUREN

  • Maandag & dinsdag : van 08:00u - 17:30u
  • Woensdag, donderdag & vrijdag : van 08:00u - 18:00u
  • Zaterdag : van 08:00u tot 12:00u
  • En op afspraak

MENU

LINKS